Budgetcoaching op maat

Heb je moeite om je administratie en financiële zaken op orde te krijgen of te houden? Komen er meer rekeningen binnen, dan dat je aan inkomsten ontvangt? Rood staan en geldzorgen hebben is geen pretje en levert vaak veel stress op.

Wil je weer een gezonde balans tussen je inkomsten en uitgaven, orde in je administratie en uit de schulden blijven, dan is Budgetcoaching ‘op maat’ misschien iets voor jou. Budgetcoaching ‘op maat’ is een programma één op één, speciaal aangepast aan jouw wensen en vragen.

Je kunt je aanmelden voor Budgetcoaching ‘op maat’ via het contactformulier of telefonisch via: 058-2136063. Care to Coach neemt binnen twee dagen contact met je op. We plannen direct een kennismakingsgesprek bij jou thuis of bij ons op kantoor in Leeuwarden. Het kennismakingsgesprek duurt 45 minuten en is kosteloos.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we waarbij Care to Coach jou kan helpen met betrekking tot je administratie, het budgetplan, achterstanden en andere financiële zaken.
Je ontvangt een Plan van Aanpak waarin helder beschreven staat wat jouw coachingsbehoefte is, hoe we aan de slag gaan en gedurende welke periode. Ook de kosten van Budgetcoaching ‘op maat’ worden in dit Plan van Aanpak duidelijk uitgewerkt. Je ontvang je Plan van Aanpak thuis, zodat je het rustig kunt doornemen.
Zodra je dit Plan van Aanpak voorzien van een handtekening, retour hebt gestuurd, gaat de Budgetcoaching ‘op maat’ starten.

Aan de slag

Leidraad van de coaching is het samen opgestelde Plan van Aanpak. Budgetcoaching ‘op maat’ vindt plaats bij je thuis, maar kan ook op kantoor bij Care to Coach. De frequentie van de coaching hebben we in overleg vastgesteld en op basis daarvan maken we de afspraken.
Bij aanvang van de coaching krijg je een ‘Drie mappen Systeem©’. Op die manier kunnen we direct starten met Budgetcoaching ‘op maat’.

Meer weten?

Wil je meer weten over Budgetcoaching ‘op maat’? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 058-2136063 en vraag naar Onno Spiers of gebruik het contactformulier.