Wie zijn wij?

Onno Spiers

In ben Onno Spiers en heb samen met Sonja van Dijk Care to Coach opgericht in 2007. In het verleden heb ik marketing gestudeerd en in 2005 ben ik afgestudeerd aan de Steden Hogeschool voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik ben gespecialiseerd in budgetcoaching , het geven van trainingen op het gebied van financieren en schuldhulpverlening. Sinds 2015 ben ik professioneel mentor waarbij in de zorgbelangen van mensen bewaak van mensen die de maatregel mentorschap hebben opgelegd gekregen door de Rechtbank.

Sonja van Dijk

Ik heb jaren met diverse doelgroepen gewerkt in de zorg. Zowel met mensen met een verstandelijke beperking als mensen met een GGZ problematiek. Ben afgestudeerd aan de Stenden Hogeschool als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en heb me in 2007 gespecialiseerd in het coachen van mensen met financiële problemen. In 2011 heb ik mij toelegt op de specialisatie bewindvoering en met veel plezier werk ik samen met mijn collega’s om mensen te ondersteunen bij hun financiële zaken die door de rechtbank onderbewind gesteld zijn .

Anneke Bijker

Ik ben Anneke Bijker. Wanneer mensen met Care to Coach bellen krijgen ze mij aan de telefoon. Nadat ik lange tijd in de zorg heb gewerkt, kon ik de overstap naar de functie als facilitair medewerker maken. Nu zit ik op mijn plek, als ondersteunende spin-in-het web bij Care to Coach.