Wie zijn wij?

Onno Spiers

In ben Onno Spiers en heb in 2007 Care to Coach opgericht. In het verleden heb ik marketing gestudeerd en in 2005 ben ik afgestudeerd aan de Steden Hogeschool voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik ben gespecialiseerd in budgetcoaching , het geven van trainingen op het gebied van financieren en schuldhulpverlening. Sinds 2015 ben ik professioneel mentor waarbij in de zorgbelangen van mensen bewaak van mensen die de maatregel mentorschap hebben opgelegd gekregen door de Rechtbank.

Sonja van Dijk

Ik ben vanaf 16 april 2018 niet meer werkzaam bij Care to Coach.

De afgelopen tien jaar heb ik samen met de medewerkers van Care to Coach hard gewerkt aan het opzetten van een prachtig bedrijf. Nu na tien jaar Care to Coach heb ik besloten mij te richten op andere zaken in het leven. Dit maakt dat ik per 16 april jl. afscheid heb genomen van Care to Coach en mij ga richten op een nieuwe carrière.

Ik wil via deze weg al mijn contacten danken voor de prettige en vruchtbare samenwerking van de afgelopen jaren.
Sonja van Dijk

Anneke Bijker

Ik ben Anneke Bijker. Wanneer mensen met Care to Coach bellen krijgen ze mij aan de telefoon. Nadat ik lange tijd in de zorg heb gewerkt, kon ik de overstap naar de functie als facilitair medewerker maken. Nu zit ik op mijn plek, als ondersteunende spin-in-het web bij Care to Coach.